Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// News & Offers

Lush Kalverstraat viert zaterdag een feestje! Kom je ook?

5 oktober 2017

Kom je wel eens in de super mooie flaship store van Lush in de Kalverstraat? Dit is je kans! Komende zaterdag ben je van harte welkom en vier je mee met het feestje van Lush.

Lush Kalverstraat viert zaterdag een feestje! Kom je ook?

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen en we kunnen er ook niet genoeg om zeuren, maar: de herfst is begonnen. De herfst is koud, stormig en regenachtig helaas.

Maar er zijn ook hele leuke dingen aan de herfst! Denk maar bijvoorbeeld aan de blaadjes die naar beneden gaan vallen, Halloween of Kerst dat dichterbij komen! Yesss! Dat duurt nog wel een tijdje, maar dat betekent niet dat je je daar nog niet mee bezig kan houden.

De Kalverstraat is zich er al een beetje naar aan het aanpassen. Er zijn verschillende winkels druk bezig, en één van onze favoriete winkels is: LUSH!

Ahh wie houdt er nou niet van Lush? Lush heeft de heerlijkste en leukste producten, heeft super lieve werknemers en de leukste feestjes! Feestjes? Hoezo nou weer feestjes?

Nou ik zal je vertellen, komende zaterdag gaat het dak eraf in de Lush van de Kalverstraat. Kom jij ook?

Zaterdag 7 oktober wordt de Halloween en Kerstcollectie gelanceerd! Whoop!Whoop!

Wie net als ons een grote Lush fan is, weet dat Lush het allerleukste is in de winter. Lush komt ieder jaar terug met de prachtigste en leukste wintercollectie. Met producten zoals Snowfairy, nieuwe bruisballen en nog veel meer!

Kom langs in de enige flagship store van Nederland (de mooiste ook natuurlijk) om de nieuwste producten te zien, voelen, ruiken en… maken! Ja, echt!  Veel Lush plezier!

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Fila X Disney

Disney, wie is er niet groot mee geworden?! Nog steeds zet ik het liefst op een druilerige, saaie zondagmiddag ...

// News & Offers

National Glamour Day

Hoera!! National Glamour Day komt er weer aan! Zet 6 april maar in je agenda; op deze dag krijg jij, ...