// News & Offers

National Glamour Day!

26 september 2019

JAAAAA! National Glamour day staat weer op de stoep en daar worden wij natuurlijk heel erg blij van! Aanstaande zaterdag, 28 september, kunnen wij weer genieten van heerlijke kortingen van meer dan 50 merken in Nederland en België. Denk aan merken als: H&M, Douglas, Guess, Levi's, MONKI, Kruidvat en nog veeel meer!

National Glamour Day!

Dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop, want dit jaar hebben ze naast de Glamour oktobernummer een extra, speciale editie voor jou in petto, namelijk…. de National Glamour day shoppingguide! Hiermee kun jij je herfst- en wintergarderobe helemaal bij elkaar shoppen. Dat klinkt natuurlijk als muziek in onze oren!

Wil je nou ook zo’n shoppingguide? De shoppingguide is gewoon verkrijgbaar bij jouw Albert Heijn om de hoek en via www.ah.nl. Je ontvangt hem zelfs gratis bij aankoop van twee beautyproducten bij de volgende merken: Nivea, Love, Beauty&Planet, Andrélon, Oral-B en Always). Zorg dat je hem zaterdag in je tas heb zitten, want de korting geldt alleen op vertoon van deze editie.

Heb je nou pech en is de National Glamour Day shoppingguide niet meer verkrijgbaar bij de Albert Heijn? Niet getreurd! Dan ontvang je een National Glamour Day voucher. Hiermee kun je alsnog 20% korting krijgen op items van de aller leukste merken!

Heb je de National Glamour Day Shoppingguide al in huis? Ben je National glamour day ready? Laat het mij weten!
Liefs,

Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...