// News & Offers

News & Offers: Gloednieuwe Ray-Ban winkel in de Kalverstraat

19 juni 2018

Misschien ben je er inmiddels wel al voorbijgelopen, maar hij is er eindelijk: Sinds vorige week is er een gloednieuwe Ray-Ban zonnebrillen winkel te vinden in de Kalverstraat! Natuurlijk verkoopt bijna elke brillenwinkel of opticien tegenwoordig Ray-Ban, maar een winkel die helemaal draait om dit toffe merk was er nog niet!

News & Offers: Gloednieuwe Ray-Ban winkel in de Kalverstraat

Als je aan Ray-Ban denkt heb je natuurlijk een bepaald soort bril in je hoofd. Dit beeld zal aardig kloppen want de winkel verkoopt nog steeds alle bestseller monturen. Ze zijn zich door de jaren heen wel steeds meer gaan vernieuwen met andere vormen, kleuren en materialen. De keuze is reuze dus 😉

A million ways to be one in a million: Remix

De grootste vernieuwing bij Ray-Ban momenteel is hun nieuwe collectie ‘Remix’. Hierbij Kan je een standaard montuur kiezen en deze helemaal personaliseren. Denk aan andere soorten kleuren, glazen en vormen. Je kan zelfs de oortips van kleur veranderen en je eigen brillenkoker uitkiezen, echt super vet!

Maar wat je zonnebril echt ‘’One in a million’’ maakt is je eigen boodschap er op schrijven! Je kan nu in de pootjes van je zonnebril je zelf bedachte gravering toevoegen. Denk aan een korte kreet zoals Yeah of een boodschap aan je geliefde als ‘I love you’.

Take a look

Je eigen bril ontwerpen, de nieuwste monturen en kleuren en een heel Ray-ban team die voor je klaar staat, als ik jou was zou ik de eerstvolgende keer dat je in de Kalverstraat bent zeker even een kijkje nemen bij deze gave winkel. Je vindt hem nu in de one and only Kalverstraat op nummer 138 tegenover de Lush!

Liefs, Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...