// News & Offers

News & Offers: MAAN X COLOURFUL REBEL

20 juni 2018

Inmiddels kennen wij haar allemaal wel in Nederland. Is het niet doordat ze de Voice of Holland won in 2016 dan is het wel door haar laatst uitgebrachte hitsingle met Ronnie Flex ‘’ Blijf bij mij’’. We hebben het natuurlijk over Maan! En nu brengt ze een gloednieuwe collectie uit met het merk Colourful Rebel!

News & Offers: MAAN X COLOURFUL REBEL

Maan to the top

Sinds 2016 heeft ze 3 keer een top 40 hit gemaakt en had ze optreden na optreden en afgelopen week stond ze zelfs op Pinkpop! Verassend genoeg doet Maan niet alleen maar muziek gerelateerde dingen. Ze brengt nu haar allereerste kledinglijn uit samen met het toffe merk Colourful Rebel.

Samenwerking Colourful Rebel 

Ze kocht al heel lang kleding bij dit merk en langzaam werd ze bevriend met de eigenaren. Zij hebben haar vervolgens benaderd om samen een kledinglijn te ontwerpen.  Ze hebben echt alles samen ontwerpen. Samen kwamen ze vervolgens op het idee van de ‘Moonlight truien’ en de ‘Bad girls club T-shirts’ uit.

 

De collectie

Maan omschrijft het merk Colourful Rebel als ‘’ chill, jong en kleurrijk’’ en dat is ook wat haar collectie uitstraalt. Ze hebben supergave truien en t-shirts met opvallende kleuren en basic kleuren en alles draait om comfort. Verder hebben ze een heel gaaf jurkje ontworpen die lijkt op een oversized shirt. Haar favoriete item uit de collectie is toch wel de Legion blue sweatsuit.

 

Kan jij niet wachten om in deze collectie rond te lopen? Neem vooral even een kijkje bij Heiligeweg 42 in Amsterdam of check de website colourfulrebel.com.

Dit is trouwens mijn favoriet uit Maan haar kledinglijn en wat is die van jou? let me know!

Liefs, Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Winkels

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Allround redactie st...

Ben jij verslaafd aan social media? Heb je een vlotte pen? En is het voor jou een sport om als eerste ...

// News & Offers

Op zoek naar een ori...

Ja ja, de feestdagen staan alweer op de stoep en hoe leuk is het om voor iedereen een origineel cadeau ...

// News & Offers

Amsterdam light fest...

Al een aantal jaar vindt in december het Amsterdam Light Festival plaats in onze hoofdstad. Hét festival ...