// News & Offers

Nieuwe gossip!

28 januari 2019

Ik heb weer een nieuw gossip bericht voor jullie! Topmoddellen Bella Hadid en Hailey Bieber zijn verhoord de zaak rond het mislukte Fyre Festival op de Bahama’s. Ook Kendall Jenner ontspringt de dans waarschijnlijk niet.

Nieuwe gossip!

De modellen waren te zien in een video ter promotie van het festival dat in 2017 uitliep op een catastrofe. Kendall Jenner verscheen niet in de video, maar maakte reclame voor het festival via Instagram.

Billy McFarland, bedenker en organisator van het mislukte festival – werd in juni 2017 gearresteerd wegens fraude. Hij liet investeerders onder valse voorwendselen 26 miljoen dollar (bijna 21 miljoen euro) in zijn bedrijf – Fyre Media – en het festival steken.
Gregory Messer, de curator die toeziet op het faillissement van Fyre Media, heeft een rechter nu gevraagd om een dagvaarding voor het modellenbureau dat onder anderen Hadid en Bieber vertegenwoordigt. Volgens hem betaalde McFarland ruim 1,2 miljoen dollar aan het bureau.
Kendall Jenner kreeg volgens Messer 250.000 dollar voor een post op Instagram. De curator wil in beeld krijgen wat er precies met het geld is gebeurd dat McFarland uitgaf in de maanden voorafgaand aan Fyre Festival.

McFarland en zijn team, onder wie rapper Ja Rule, hadden Fyre Festival aangeprezen als een luxueus, exclusief feest en bekende sterren betaald om het festival te promoten op sociale media. Dit pakte helaas iets anders uit.

Mislukt

Toen de eerste bezoekers in april 2017 aankwamen op de Bahama’s, bleek het echter een grote chaos op het eiland. In plaats van te overnachten in chique bungalows stonden er tenten klaar. De tenten waren doorweekt van de regen die de dag ervoor gevallen was, en het waren er bij lange na niet voldoende voor alle bezoekers. Beloofde luxe maaltijden bestonden uit boterhammen met kaas. Ook was er een tekort aan water en medische zorg. Het festival moest daarom worden afgelast.

Op Netflix is hier nu een documentaire over gemaakt, genaamd Fyre. Ik kan hem je zeker aanraden om te kijken! Het is bizar om te zien hoe dit festival volledig ontspoort in een flop.

Liefs,

Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...