// News & Offers

Onesies van Hunkemöller!

27 november 2017

Vind jij het ook zo fijn om rond te lopen in één kledingstuk? Een kledingstuk die lekker warm is, die zacht is en ook nog eens super comfortabel zit. Daarom zijn de onesies een groot favoriet van mij. Wat vind jij van de onesies? Loop jij er net als ik elke avond mee rond?

Onesies van Hunkemöller!

Daar zit je dan. Helemaal bevroren door de kou, ontzettend moe van een lange dag werken of school en ook nog eens helemaal doorweekt. Ja, we hebben het allemaal weleens. Lekker koud en depri thuiskomen. Don’t you love it?

Wat ik dan het lekkerst vind om te doen? Misschien ken je het wel…

Ja! Ik doe lekker mijn onesie aan.

Onesies, ik ben groot fan. Voor de meiden die niet weet wat ik bedoel: ik heb het over die huispakken die je heerlijk warm houden, in een keer kan dichtritsen en dan lekker warm in kan genieten.

Want, onesies worden niet alleen maar bij de Primark verkocht hoor. Inmiddels heb je een superleuke collectie bij de Hunkemöller liggen.

Hunkemöller heeft niet alleen mooie en sexy lingerie, maar Hunkemöller bestaat ook uit super schattige pyjama’s en sleepwear! I love it. Pyjama’s in met schattige kleurtjes en leuke figuurtjes zijn altijd welkom bij mij.

Hou jij net zoveel van onesies als ik? Dan laat ik hier mijn favoriete huispakjes zien van de Hunkemöller.

 

 

Welke onesie vind jij het leukst? Laat het me weten in een comment en ga snel naar de winkel. Ik geniet op deze maandagavond lekker in mijn warme roze onesie.

X Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Ben jij al Amsterdam...

Winkel in, winkel uit. Het lijkt erop dat er NIKS leuks hangt in de winkels wanneer je het nodig hebt. ...

// News & Offers

Amsterdam Dance Even...

Het festivalseizoen is afgelopen. De zomerjurkjes en korte broeken kunnen helaas de kast weer in. MAAR.. ...

// News & Offers

National Glamour Day...

JAAAAA! National Glamour day staat weer op de stoep en daar worden wij natuurlijk heel erg blij van! ...