Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// News & Offers

Peek en Cloppenburg lanceert binnenkort een webshop

7 december 2018

Er gaat natuurlijk niets boven lekker struinen door de Kalverstraat. Heerlijk winkel in en winkel uit, lekker even een hapje eten tussendoor en je voeten wat rust gunnen, en vervolgens; hop weer door! Maar als je nu naar buiten kijkt blijf je toch echt het liefst thuis. Lekker warm onder een plaidje op de bank, kop thee erbij en laptop op schoot; en dan toch shoppen! En dat kan. Peek & Cloppenburg komt binnenkort met een webshop; hooray!

Peek en Cloppenburg lanceert binnenkort een webshop

Peek & Cloppenburg gaat verder met digitaliseren en richt zich met de online winkel nu ook op Nederland. Dit maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Met de digitalisering wil Peek & Cloppenburg het bereik van e-commerce uitbreiden.

Wanneer de webshop online komt is nog niet helemaal duidelijk. Peek & Cloppenburg omschrijft het in een persbericht als ‘in de nabije toekomst’. De aankondiging van de Nederlandse webshop wordt gedaan tijdens de presentatie van de jaarcijfers van Peek & Cloppenburg KG Düsseldorf. Het merk heeft al online winkels in Duitsland, Oostenrijk en Polen.

Peek & Cloppenburg is van oorsprong een Nederlands bedrijf maar is sinds het einde van de vorige eeuw in handen van Harro Uwe Cloppenburg die in Duitsland woont. De keten heeft op dit moment de meeste winkels in Duitsland, maar is ook aanwezig op de Nederlandse en Belgische markt.

Voorlopig dus nog even shoppen in de winkel, en dan binnenkort dus ook online!

Liefs,

Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Fila X Disney

Disney, wie is er niet groot mee geworden?! Nog steeds zet ik het liefst op een druilerige, saaie zondagmiddag ...

// News & Offers

National Glamour Day

Hoera!! National Glamour Day komt er weer aan! Zet 6 april maar in je agenda; op deze dag krijg jij, ...