// News & Offers

Get your designer items at Saks Off 5th!

28 april 2017

Designer liefhebbers opgelet! Saks Off 5TH komt ein-de-lijk naar Nederland! En om preciezer te zijn.. Naar de Kalverstraat. Jawel jullie lezen het goed. Vanaf eind dit jaar scoor jij de beste en gaafste items van trendlabels en designer brands voor een heeel fijn prijsje.

Get your designer items at Saks Off 5th!

En Saks Off 5th opent niet één winkel, maar verwachten in een jaar tijd twintig warenhuizen te hebben geopend. Je kunt de warenhuizen verwachten in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en in meerdere grote steden door het land.

Saks Off 5th is de outletformule van luxe warenhuis Saks 5th Avenue, dat haar oorsprong heeft in New York. Het warenhuis komt aan het begin van de herfst naar Nederland. De eerste vestiging opent in Rotterdam, daarna volgt Amsterdam.

Beide winkels komen op A-locaties in de stad. In Amsterdam komt de winkel namelijk in de totaal gerenoveerde Kalverpassage (voorheen Kalvertoren) in de Kalverstraat. De winkel zal een oppervlakte van maar liefst 3.000 m2 hebben. Dat zijn dus heel veel gave items!

Saks OFF 5TH staat bekend om hun service en kwaliteit. Maar daarnaast staat mode uiteraard voorop. Wat kan je verwachten? Heel veel designer items. Kleding, schoenen, accessoires, beauty, home, sport, kindermode. You name it! En om het allemaal nog leuker te maken wisselt het assortiment om de negen weken waardoor je dus nooit meer op zoek hoeft te gaan naar een excuus om te shoppen. Need we say more??

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...