// News & Offers

Te gekke win-actie!

14 november 2018

Zooo dan! Wij vonden dat het wel weer eens hoog tijd werd voor een gave win-actie. En ik heb nu een wel heel leuke actie voor jullie!
Jullie kunnen een make-up workshop voor twee personen winnen bij Inglot, t.w.v. €80,-

Te gekke win-actie!

Tijdens deze professionele make-up workshop maak je gebruik van het gehele Inglot assortiment: van make-up producten van de hoogste kwaliteit en in vele uitvoeringen en kleuren, tot professionele brushes en tools voor het aanbrengen van make-up. Tevens ontvang je uitgebreide make-up technieken en hoef je zelf dus helemaal niets mee te nemen.

Inglot heeft momenteel bijna 700 winkels wereldwijd, en is altijd te vinden bij de shows van grote modemerken en designers; waaronder New York Fashion Week en de Paris Fashion Week.

Wat maakt Inglot zo speciaal? Hun producten! Ze combineren wetenschappelijke technologie met kleuren, wat resulteert in een indrukwekkende hoeveelheid en kleuren om verliefd op te worden. 95% van de make-up en accessoires maken ze zelf en, natuurlijk niet onbelangrijk, de hoge kwaliteit gaan hand in hand met faire prijzen. Afgelopen april hebben ze de nieuwe lijn van Jennifer Lopez gelanceerd. Deze 70-delige collectie varieert  van poeders tot lipstick, oogschaduw tot wimpers en make-up paletten. Alle kleuren in de collectie worden gecreëerd en uitgekozen door Jennifer zelf.

Maar nu weer even terug naar onze te gekke win-actie! Het enige wat je ervoor hoeft te doen is ons volgen op Insta. Is dat niet lekker makkelijk?! Check gauw ons profiel hier en wie weet ben jij de winnaar van deze gave workshop! Zaterdag 24 november maken wij de winnaar bekend!

Liefs,

Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...