// News & Offers

The Seafood Bar!

15 december 2017

Het winkelen in de Kalverstraat kan soms ontzettend vermoeiend zijn, iedereen heeft aan het eind wel eens last van vermoeide voetjes, toch? Daarom is het soms heel fijn om ergens even pauze te nemen en tot rust te komen. Of ben je van plan om ergens heerlijk te gaan eten na het winkelen? Ik weet de perfecte plek!

The Seafood Bar!

Ik nam deze week namelijk een kijkje bij de (verbouwde) Seafood Bar en ik ben helemaal om!

Deze tweede Seafood Bar opende het restaurant in 2015 aan het Spuiplein in Amsterdam. Een prachtig pand op een prachtige locatie, namelijk: naast de Kalverstraat! Helaas ontstond er op 28 juli 2017 een brand in The Seafood Bar …

Doordat de brand veel had aangetast, moest The Seafoodbar dichtgaan en werd alles verbouwd. The Seafoodbar heeft er meteen voor gekozen om het restaurant extra mooi op te knappen en dat is zeker gelukt! The Seafoodbar is weer opengegaan op zondag 10 december en ziet er prachtig uit!

Het restaurant ziet er mooi en indrukwekkend uit door de prachtige grote ruimte en daarnaast is het ook nog eens gaaf en stijlvol ingericht!

Het restaurant zit inmiddels op 3 locaties in Amsterdam, namelijk op het Spui, op de van Baerlestraat en op de Ferdinand Bolstraat. Het concept is ontstaan door een visboer uit het Brabatse Helmond die The Seafood Bar oprichtte door zijn liefde voor vis, goede wijn en het Bourgondische leven. Hoe leuk!

The Seafood Bar werkt uitsluitend met dagverse vis en zeevruchten van de beste kwaliteit die van de hele wereld komen. Met verschillende visleveranciers zorgt The Seafood Bar ervoor dat zij altijd de hoogste kwaliteit vis hebben.

Ik ben inmiddels al groot fan geworden van The Seafood Bar en kan niet wachten om hier s ‘avonds heerlijk wat te eten na het winkelen!

Ga jij binnenkort ook een kijkje nemen?

 

X Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...