// News & Offers

Twee complete outfits uit the sale!

6 januari 2018

Vele winkels hebben op dit moment nog uitverkoop en natuurlijk was ik erbij! Tijdens mijn tripje in de Kalverstraat ben ik ook achter een nieuwe winkel gekomen. Bekijk de hidden gem: Weekday in mijn vorige blog!

Twee complete outfits uit the sale!

Mijn hunt voor alle koopjes is geslaagd en heb ik twee toffe outfits die ik graag met jullie wil delen. Alles komt uit de uitverkoop dus als je iets wil, wees er dan snel bij!

Mijn eerste look is geïnspireerd door roses. Mijn look bestaat out een zwarte broek van Pepe Jeans en met een rode trui van Bershka. De rozen zijn verwerkt in laarzen van Sasha en in de schoudertas van Stradivarius. Tot slot een gave, zwarte jas en een gebreide muts van de H&M. Deze outfit is ideaal voor de Koude winter van Nederland! Brrrrr.

    

Look twee is een warme, zachte look. Ik begin met een lichtroze broek van de Bershka met een scheur bij de knie. Ik zou de broek stylen met de witte sweatshirt van Stradivarius en de jas van de H&M. Bij de Nelson heb ik lage, grijze sneakers in de sale gevonden. Tot slot met een prachtige tas van de Pull&Bear.

 

  

 

Wat vind je van mijn twee looks? Laat het me weten!

X Ida

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...