Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// News & Offers

Twee complete outfits uit the sale!

6 januari 2018

Vele winkels hebben op dit moment nog uitverkoop en natuurlijk was ik erbij! Tijdens mijn tripje in de Kalverstraat ben ik ook achter een nieuwe winkel gekomen. Bekijk de hidden gem: Weekday in mijn vorige blog!

Twee complete outfits uit the sale!

Mijn hunt voor alle koopjes is geslaagd en heb ik twee toffe outfits die ik graag met jullie wil delen. Alles komt uit de uitverkoop dus als je iets wil, wees er dan snel bij!

Mijn eerste look is geïnspireerd door roses. Mijn look bestaat out een zwarte broek van Pepe Jeans en met een rode trui van Bershka. De rozen zijn verwerkt in laarzen van Sasha en in de schoudertas van Stradivarius. Tot slot een gave, zwarte jas en een gebreide muts van de H&M. Deze outfit is ideaal voor de Koude winter van Nederland! Brrrrr.

    

Look twee is een warme, zachte look. Ik begin met een lichtroze broek van de Bershka met een scheur bij de knie. Ik zou de broek stylen met de witte sweatshirt van Stradivarius en de jas van de H&M. Bij de Nelson heb ik lage, grijze sneakers in de sale gevonden. Tot slot met een prachtige tas van de Pull&Bear.

 

  

 

Wat vind je van mijn twee looks? Laat het me weten!

X Ida

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

H&M gaat nieuwe...

Weet jij iets dat beter is dan betaalbare designerkleding? Nee? Dan heb ik mega leuk nieuws voor je, ...

// News & Offers

Zara fans opgelet! D...

Ben jij net als ik een echte Zara fan en kun je vrijwel nooit met lege handen de winkel verlaten? Dan ...

// News & Offers

Amsterdam wil de vie...

Ik heb goed nieuws voor alle mensen die Anti-bont zijn. Steeds meer merken en steden willen de verkoop ...