Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// News & Offers

Yes! Uniqlo opent morgen dan eindelijk zijn deuren!

27 september 2018

Het was even wachten, maar morgen is het dan ein-de-lijk zover... Japanse keten Uniqlo opent zijn deuren van hun eerste Nederlandse vestiging. Uniqlo is gevestigd in het voormalige Forever 21-pand in de Kalverstraat. In totaal is de winkel 2040 vierkante meter groot en dat betekent meteen dat de nieuwe winkel in Amsterdam de grootste winkel van het merk in de Benelux en tevens een van de grootste in Europa is. De lifewear collecties van Uniqlo voor mannen, vrouwen en kinderen zijn verdeeld over drie verdiepingen.

Yes! Uniqlo opent morgen dan eindelijk zijn deuren!

Het zou kunnen dat het merk Uniqlo je op dit moment misschien nog niet zo heel veel zegt. Alhoewel Roger Federer tegenwoordig ook door het merk wordt gekleed. Menig fashionista staat in ieder geval te springen om de winkel te bezoeken!  In totaal heeft Uniqlo wereldwijd meer dan 2.000 winkels verspreid over 19 landen.

Het doel van Uniqlo is om kleding te creëren die mensen elke dag kunnen dragen. Functioneel maar voortdurend verbeterd door Uniqlo om meer warmte te geven, lichter aan te voelen en er beter uit te zien. Innovatie en verbetering staat hoog in het vaandel bij het merk. “Simple made better,” aldus Yuki Katsuta, hoofd van research en ontwikkeling wereldwijd bij Uniqlo tijdens een perspreview in juni.

Het belooft een feestelijk opening te worden. De deuren gaan om 10 uur open, na het doorknippen van het openingslint. Sowieso zijn er morgen allerlei leuke acties vanwege de opening.

Zo kunnen klanten die in de rij staan van een gratis Matcha Latte genieten, met een heerlijke stroopwafel (zolang de voorraad strekt). Klanten die tenminste 50 euro uitgeven op de openingsdag ontvangen een exclusieve limited edition tote bag, (zolang de voorraad strekt) en de eerste 100 klanten in de rij ontvangen een cashmere sjaal t.w.v. 49.90 euro.

Hoe leuk is dat!

Zie we jou daar morgen?

Liefs, Ida

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Weekend-tip!

Heb je geen idee wat je dit weekend moet gaan doen? Dan heb ik een leuke tip voor je! Komend weekend ...

// News & Offers

Meet Joy!

Heb ik even een leuk nieuwtje voor jullie! Vanaf vandaag zal Joy Groot het team van de Kalverstraat komen ...

// News & Offers

Peek en Cloppenburg ...

Er gaat natuurlijk niets boven lekker struinen door de Kalverstraat. Heerlijk winkel in en winkel uit, ...