Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// News & Offers

VLOG PERSDAG MISFIT

26 september 2017

Wij mochten de cast van de nieuwe film Misfit interviewen. Kijk mee wat bekende YouTubers Gio Latooy, Dèfano Holwijn, Meisjedjamilla en Niek Roozen te zeggen hebben over de film! Heb jij onze nieuwste vlog al gezien? En heb jij je al op ons kanaal geabonneerd? Doe dat dan gauw om niets te missen van al het leuks dat er in de Kalverstraat gebeurt. Je bekijkt de vlog hieronder:

VLOG PERSDAG MISFIT

In deze vlog nemen we jou mee naar de persdag van de film Misfit!

Misfit zal vanaf 27 september 2017 in de bioscopen te zien zijn en gaat over Julia die na een jarenlang verblijf in de Verenigde Staten terugkeert naar Nederland. In Amerika was ze het populairste meisje van haar high school, maar hier in Nederland is ze een ’misfit’, een buitenbeentje. Julia wordt gespeeld door Djamila, beter bekend als de bekende YouTuber ‘MeisjeDjamila’.

Naast Djamila zijn er nog een aantal bekende YouTubers en artiesten te zien in de film, zoals Donny Roelvink, Niek Roozen, Chris Tates, Eddy Zoëy, Bente Fokkens en de boyband 4U. En die band is nu nèt waar ik een piepklein mini rolletje mee ga spelen in de film. Ben je benieuwd wat we gaan doen? Bekijk hem dan gauw!

(en vergeet je natuurlijk niet te abonneren op ons kanaal) 😉

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Fila X Disney

Disney, wie is er niet groot mee geworden?! Nog steeds zet ik het liefst op een druilerige, saaie zondagmiddag ...

// News & Offers

National Glamour Day

Hoera!! National Glamour Day komt er weer aan! Zet 6 april maar in je agenda; op deze dag krijg jij, ...