Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// News & Offers

Welkom in de Kalverstraat, prachtige winkel: Triumph!

9 oktober 2017

Ken jij de lingerie winkel Triumph al? De winkel bestaat al ontzettend lang en zit nu ook eindelijk in de Kalverstraat! Een hele mooie aanwinst.

Welkom in de Kalverstraat, prachtige winkel: Triumph!

Voor waarschijnlijk 100e fans is dit een mooie aanwinst geweest van de Kalverstraat. Triumph zit sinds drie weken in de Kalverstraat en het is een supermooie winkel geworden!

Triumph is een klassieke lingeriewinkel dat inmiddels al over heel Nederland verspreid is. En nu ook in de Kalverstraat! De Duitse winkel is begonnen in 1886 met de klassieke korsetten maar is inmiddels uitgebreid naar een prachtig merk met heel veel aanbod!

Triumph heeft een ontzettend mooie collectie hangen in de Kalverstraat. Er is veel aanbod in veel verschillende kleuren en maten.

‘Triumph is degelijk zonder het negatieve van het woord. Je weet waar je je geld aan uitgeeft en je krijgt er zeker wat voor terug. We volgen vaak de natuurlijke borst voor een mooie pasvorm die door gaat tot de cup g. Maten hebben we voor iedereen. We verkopen minder push-up maar hebben wel meer stevigheid in onze lingerie.’ verteld een van de verkopers.

In de winkel van de Kalverstraat hangen er mooie kanten setjes beneden en heb je een uitgebreide sportcollectie op de bovenverdieping. Je kan zelfs je sport bh uittesten door even op de mini trampoline te springen! Hoe leuk?

‘Als Triumph klant ben je en blijf je ook vaak een vaste klant. Er komen vaak klanten in de winkels die al 30 jaar met hun bh doen en er nog steeds blij mee zijn. Mijn favoriet is de Iconic Essence. Een mooie subtiele bh met kant aan de achterkant. Basic maar wel heel sexy.’

Inmiddels zit de winkel in Amstelveen, Hilversum, Almere, Bataviastad, Roermond, Zaandam, Leidschendam, Maastricht, Nijmegen, Tilburg en Bergen op Zoom.

Die van Amsterdam is natuurlijk het leukst, dus kom binnenkort even langs!

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Fila X Disney

Disney, wie is er niet groot mee geworden?! Nog steeds zet ik het liefst op een druilerige, saaie zondagmiddag ...

// News & Offers

National Glamour Day

Hoera!! National Glamour Day komt er weer aan! Zet 6 april maar in je agenda; op deze dag krijg jij, ...