// News & Offers

What’s in our bag?

29 september 2017

Heb jij ook weleens struggles met een overload aan spullen in je tas of dat je net dat dingetje mist wat je net zo goed kan gebruiken?

Eigenlijk wil je gewoon dat je niet hoeft te sjouwen met je tas maar wel alles bij je hebt wat je nodig hebt

What’s in our bag?

We hebben voor jou de perfecte inhoud voor je tas uitgekozen. What’s in our bag?

Stay hydrated:

Wist je al dat een mens gemiddeld 1,5 tot 2 liter water moet drinken? Neem dus altijd een waterflesje mee in je tas! Onze favoriete waterflesjes zijn van de H&M. De kleurrijke en grote flesjes zien er superleuk uit en zijn precies groot genoeg om je altijd te herinneren dat je moet blijven drinken. Superhandig dus!

 

Notitieboekje:  

Ik weet niet hoe het zit met jou maar we love notitieboekjes! De boekjes zijn handig om dingen op te schrijven die je op een dag moet doen, dingen die je niet moet vergeten of af en toe gewoon in te kleuren. Voor school kan je je notitieboekje indelen met verschillende vakken en zo onthoud je ook nog eens je huiswerk.

 

Keep everything at the right place:

 Vind je het soms ook zo vervelend om een grote portemonnee bij je te houden? Hij kan wel heel mooi zijn maar is onhandig groot. Alles los in je tas gooien werkt ook niet helemaal want voor je het weet is alles weg… Wat nu?

Deze pasjeshouder is superhandig om je pasjes en klein geld mee op te bergen. Hij ziet er leuk uit en valt op! Winwin!

 

Parfum en deodorant:

 Uhl, wat is nou toch die geur? Ben ik het nou zelf?

Deodorant is altijd handig om mee te nemen. Je kan snel gaat ruiken door wat stress en dat wilt natuurlijk helemaal niemand. Daarom is het fijn om een kleine deo of parfum mee te nemen. Je maakt er natuurlijk ook soms je vrienden blij mee.

 

Kauwgom:

Kauwgom is door de dag heen echt een lifesaver. Heb je afgesproken met een leuke jongen of heb je een belangrijke meeting? Kauwgom is the key!

En je maakt er natuurlijk ook wel wat vrienden mee.

 

Haarborstel en elastiekjes:

 We hebben het allemaal weleens gehad. Wanneer je in de ochtend je haar perfect hebt gestyled en dan alles verpest wordt door het slechte weer… Handig om mee naar je school of werk te nemen: een mini borsteltje en elastiekjes. Zo fix je je haar weer en lijk je niet de hele dag een verzopen kat.

 

Opladerdraadje:

 Wie van ons kan er nu eigenlijk leven zonder telefoon? Soms gaat dat ding gewoon ontzettend snel leeg en kan je er gewoon niks meer aan doen. Neem je opladerdraadje mee en laad hem op aan je computer! Zo blijf je lekker bereikbaar en kan je muziek blijven luisteren.

 

Lipstick of lipgloss:

Ben jij net zo een make-up addict als wij? Neem dan je liptick of lipgloss mee zodat je er de hele dag fleeky af uitziet! Even bijwerken en klaar is Kees.

Weet jij nog meer dingen die je niet kan missen in je tas? Laat het ons weten.

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...