Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// News & Offers

Word jij de nieuwe Miss Amsterdam 2019??

23 maart 2019

Fashionista’s opgelet!! Ik heb nu iets leuks voor jullie.. Vanaf vandaag kunnen jullie inschrijven voor de Miss Amsterdam 2019 verkiezing!!

Word jij de nieuwe Miss Amsterdam 2019??

Als Miss Amsterdam is het jouw taak om de schoonheid van de stad te vertegenwoordigen. Schoonheid zit niet alleen van buiten, maar straalt uit van binnen naar buiten. Miss Amsterdam is daarom het gezicht van de meest bruisende stad van Nederland.

Een miss verkiezing is niet meer wat het was. De jonge vrouw van nu is zelf bewust en geschoold. Na de selectie gaan de missen een heel traject tegemoet. Niet alleen wordt er gerepeteerd voor de show in de RAI Amsterdam, maar gaan zij ook een educatief traject tegemoet. Tijdens de Miss Amsterdam verkiezing staan kennisoverdracht en horizonverruiming centraal. Door middel van diverse workshops en relevante netwerken, zorgt het deskundig en ervaren team voor sociale en maatschappelijke ontplooiing.

Dit jaar zal de spectaculaire finale in de Rai plaats vinden. De missen zijn het afgelopen jaar onder andere te zien geweest bij: het hoofdpodium van de Uitmarkt en tweemaal te gast bij Dino (televisie show van Jandino Asporaat RTL5). Tevens waren zij te gast bij de première van Jörgen Raymann’s theatershow in DeLaMar Theater en waren ze te gast bij Pathé Arena voor de laatste film van Bridget Jones.

Is dit op jouw lijf geschreven? En zie jij jezelf al helemaal shinen als Miss Amsterdam 2019? Aarzel dan niet langer en schrijf jezelf hier in.

Ik ga jullie op de hoogte houden over alle ontwikkelingen die nog komen gaan rondom de Miss Amsterdam 2019 verkiezing!

Liefs,

Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Fila X Disney

Disney, wie is er niet groot mee geworden?! Nog steeds zet ik het liefst op een druilerige, saaie zondagmiddag ...

// News & Offers

National Glamour Day

Hoera!! National Glamour Day komt er weer aan! Zet 6 april maar in je agenda; op deze dag krijg jij, ...