Gezocht: Store Manager – INGLOT Cosmetics

// Geplaatst door INGLOT Cosmetics // Geplaatst op 11 mrt 2019

Als Storemanager bij INGLOT ben je verantwoordelijk voor je “eigen” winkel. Samen met je team doe je er alles aan om een klantvriendelijke sfeer neer te zetten en onze mooie producten te verkopen. Je kunt plannen op korte en lange termijn en hebt een duidelijk doel voor ogen.

Binnen INGLOT heb je daarbij veel vrijheid mits je ook je verantwoordelijkheid neemt. Daarin zijn wij anders. Geen omlijnde protocollen maar faciliteiten om het beste uit jezelf te halen en te laten zien wat je in huis hebt. Daarnaast denk en werk je actief mee aan het in de markt zetten van ons wereldwijd succesvolle merk, zoals marketingactiviteiten in de vorm van events, workshops en beurzen.

Vereisten

Je hebt ondernemingszin en bent een organisatietalent, jouw resultaatgerichtheid zorgt voor een positieve vibe. Je weet een perfecte beleving voor de klant te creëren door je team positief te coachen. Je hebt ervaring in het instrueren, motiveren en coachen van een team maar nog belangrijker je gelooft in jezelf en hebt ambitie. Daarnaast ben je integer, communicatief vaardig, accuraat en een commerciële uitblinker. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar ook op koopavonden en weekenden, hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht of Amsterdam.

Belangrijke eigenschappen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding of hoger
  • Je hebt werkervaring in de retail en affiniteit met cosmetica
  • Je bent commercieel ingesteld en je ziet kansen
  • Je bent klant- en servicegericht
  • Je houdt er van flexibel te kunnen werken

Dit krijg je van ons

Een uitdagende functie in een sterk groeiende wereldwijd succesvolle onderneming. Wij bieden een werkomgeving die bestaat uit een hecht, enthousiast en jong team met een informele werksfeer en ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Inglot Benelux biedt een marktconform salaris, een pensioenregeling, en een prestatieafhankelijke bonusregeling. Maar we bieden vooral ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen.

Waar wacht je nog op?

Ben je enthousiast geworden? Als jij de juiste persoon bent om ons team te versterken stuur dan snel een e-mail naar linda@inglotbenelux.nl met je motivatie, foto en cv.