Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// Girlboss

Girlboss: Danielle de Ridder

11 juli 2018

Hoera! Een nieuw item op de website, genaamd #Girlboss! In dit item vertellen de 'girlbosses' alles over hun carrière, delen zij hun favoriete shops uit de Kalverstraat, verklappen zij waar zij hun inspiratie vandaan halen en geven zelf tips!

Aan Danielle de Ridder van YourFashionStories de eer om dit item af te trappen. Wij stelde haar een aantal vragen. Lees je mee?!

Girlboss: Danielle de Ridder

Hoe is YourFashionStories ontstaan?

Altijd als ik aankwam bij een feestje of gewoon over straat liep, werd ik aangesproken en gevraagd waar ik nou weer die leuke outfit had gescoord. Vaak was mijn outfit voor weinig centjes inallerlei verschillende winkels bij elkaar geraapt. Het viel mijn vriend steeds vaker op dat mensen dit wilden weten en hij vond het hoog tijd dat ik hier iets mee ging doen. Vorig jaar zomer ben ik gaan brainstormen en tadaaa afgelopen februari was YourFashionStories een feit! 

Hoe ziet jouw gemiddelde dag er ongeveer uit?

Owww, dat is echt heel afwisselend. De ene dag zit ik in het buitenland voor inkoop, de andere dag ben ik met influencers aan het shooten in Amsterdam, dan weer zit ik een dagje op kantoor en weer aan andere dag struinen we een beurs af om de leukste trends te spotten. Al met al geen één dag is hetzelfde, dat vind ik ook het leuke aan deze job! 

Hoe zou jij jouw stijl omschrijven?

Mijn eigen stijl is lastig te omschrijven, het ligt er echt aan hoe mijn mood die dag is. De ene dag draag ik een girly jurkje en de andere dag een lekker spijkerbroekje met een stoer T-shirt erop. Maar ik geef er ten alle tijden een hippe, maar stoere twist aan door de juiste accessoires te gebruiken. 

Wat zijn je favoriete merken uit de Kalverstraat?

Ik ben echt helemaal fan van Rituals! Van de geurstokjes, handzeep tot aan alle zonproducten. Heerlijk!! Tip: De aftersun van Rituals is zooo lekker dat ik hem in de winter ook gebruik als bodylotion, haha! 

Met wie ga je shoppen?

Het allerliefste shop ik alleen, iemand die zo achter je aan sjokt en aan het wachten is vind ik helemaal niks, haha! Maar ik heb een vriendinnetje waar ik ook super fijn mee kan shoppen, wij hebben precies dezelfde smaak. Wij kunnen bijvoorbeeld bij de Zara allebei een richting op gaan en dan spreken we bij de paskamers af, vervolgens staan wij dan gewoon met precies dezelfde items in ons handen, hoe grappig is dat? Hoezo vriendinnetjes 😉

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Van Pinterest, Instagram, vakanties, festivals en gewoon van de straat in Amsterdam. Ik kan urenlang op een terras zitten in Amsterdam en kijken wat iedereen draagt. Genieten! 

Wat is je favoriete trend van dit seizoen? 

Dat is eigenlijk wel een trend die al iets langer gaande is, maar ik ben echt dol op de leopard print. Ik heb hem in broeken, shortjes, shirtjes, jasjes en in heel veel accessoires! Dit seizoen zien wij heel veel printjes terugkomen bij YourFashionStories.com ! 

Heb je qua werk nog dromen?

Jazeker, dat YourFashionStories een begrip gaat worden bij alle meiden in Nederland!

Tot slot, heb je nog tips voor beginnende ondernemers/bloggers

Luister naar je hart, volg je dromen, blijf jezelf, werk hard en heb vertrouwen!

Girlboss Danielle de Ridder

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Girlboss

Kalverstraat zoekt p...

Ben jij verslaafd aan social media? Heb je een vlotte pen? En is het voor jou een sport om als eerste ...