// Girlboss

Interview Evi Verstraeten – Triumph

3 december 2018

Lieve fashionista’s, het werd wel weer eens tijd voor een interview! Ik mocht Evi Verstraeten van het super coole merk Triumph een aantal vragen stellen.
Triumph is het toonaangevende lingeriemerk met vestigingen in meer dan 120 landen. Ze verkopen niet alleen prachtige lingerie, maar ook voor sportkleding kun je hier terecht.

Interview Evi Verstraeten – Triumph

Evi, wat fijn dat je dit interview wil doen!

Zou jij jezelf even willen voorstellen, wie ben je en wat doe je voor Triumph?
Ik ben Evi Verstraeten, woon in Antwerpen en ben nu bijna 4 jaar Brand Manager van het lingeriemerk Triumph voor de Benelux markt.

Hoe ziet jouw gemiddelde dag er ongeveer uit?
Ik sta op en drink eerst een kop heerlijke koffie, dan check ik mijn mails en ga richting kantoor. Dit is of in Eindhoven of in Antwerpen. Dringende telefoontjes beantwoord ik onderweg. Dan de dagtaak: meetings, calls, teamoverleg en projecten. Ik moet zeggen dat geen enkele dag hetzelfde is. Mijn werk is ontzettend gevarieerd en ik reis ook veel voor Triumph.  Momenteel zijn we druk met het plannen van volgend jaar (2019)

Wat zijn jouw favoriete merken uit de Kalverstraat?
Wanneer ik in de Kalverstraat ben, probeer ik toch altijd even binnen te springen bij Zara en ook de Flagship van H&M. Altijd leuk om nieuwigheden te zien/vinden die je niet echt overal kan krijgen. 
Ik ben ook echt gek van schoenen, dus ik doe steeds ook enkele schoenenwinkels aan, zoals de Skechers en Clarks.

Met wie ga je het liefst shoppen?
Meestal ga ik er alleen op uit, maar wanneer ik toch een shopping-date doe, is mijn moeder nog steeds mijn eerste keuze.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Inspiratie voor het werk, krijg ik van allerhande : veel lezen, via mijn netwerk, kijken wat andere merken doen, me laten inspireren door durvers en leaders in de business.
Maar muziek speelt ook een grote rol in mijn leven. Ik vind zowel muziek als tekst heel inspirerend werken – een uurtje intensief me laten meevoeren met muziek, brengt vaak achteraf hele goede ideeën met zich mee.
Ik kan ook ontzettend genieten van een warm bad, en de rust die erbij komt. Dit helpt dan weer erg om mijn hoofd leeg te maken.

Wat is je favoriete trend van dit seizoen?
Ik ben vooral blij dat de bootcut jeans terug is, dus niet meer alleen de skinny-exemplaren, maar wijdere pijpen vind ik persoonlijk veel fijner! Ook de oversized trend vind ik fijn, meer specifiek wanneer het gaat over de gebreide, oversized truien. Zeker nu het weer wat kouder wordt.

Heb je qua werk nog dromen?
Ik droom inderdaad nog, maar dit situeert zich vooral op vlak van persoonlijke ontwikkeling. Ik wil beter worden in wat ik doe, doorgroeien in internationale sferen, en daarbij mijn eigenwaarde niet verliezen. Blijven leren van alles wat ik doe en die ervaringen ook gebruiken in de toekomst. Ik wil zo een coaching manager zijn, een inspiratiebron voor anderen.

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
Casual met een twist. Ik combineer heel vaak basics, zwart, met een speelse toets via een accessoire, panty, jacket o.i.d.

Triumph heeft een wel hele leuke actie deze week! Op 6 december organiseren zij een koopavond in de Kalverstraat, waarbij je onder het genot van een hapje en drankje kan passen en krijg je 30% korting bij aankoop van minimaal twee artikelen. De koopavond is van 17.00 uur tot 21.00 uur. Dit is de kick-off van de uitverkoop!
Hoe leuk is dat?? Zie ik jullie allemaal daar?

Liefs,
Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Girlboss

Kalverstraat zoekt p...

Ben jij verslaafd aan social media? Heb je een vlotte pen? En is het voor jou een sport om als eerste ...

// Girlboss

Girlboss: Danielle d...

Hoera! Een nieuw item op de website, genaamd #Girlboss! In dit item vertellen de 'girlbosses' alles over ...