// People Pictures

Miss Amsterdam- Meet Bettina Eleanor Dingemans

14 mei 2018

Yes! Het is weer tijd voor een nieuw interview met een van de missen van Miss Amsterdam. Vandaag stellen wij Bettina Eleanor Dingemans aan jullie voor. En wat denken jullie van deze Miss? Gaat Eleanor zondag de verkiezingen winnen? Laat het ons weten op Insta of Facebook!

Miss Amsterdam- Meet Bettina Eleanor Dingemans

Zou je iets over jezelf willen vertellen?

Ik zou mezelf graag willen introduceren als Eleanor Dingemans, een ambitieus en energieke 21-jarige student in haar laatste jaar van het HBO met Marketing als specialisatie. Verder ben ik een echte wereldburger en ben ik naar meer dan 19 verschillende landen geweest tot nu toe waarvan ik er in 7 ook daadwerkelijk een zekere tijd heb gewoond en naar school toe ben geweest. Van plekken zoals Zuid-Korea en Filipijnen tot Egypte en Amerika. Verder ben ik leadzangeres in een band dat internationaal optreedt en onlangs in de Tivoli Vredenburg het podiumbeest award van 2018 heeft weten te winnen.

Waarom heb je je opgegeven voor Miss Amsterdam?

Het afgelopen jaar was ik gedwongen tijdelijk te stoppen met school in mijn laatste jaar vanwege gezondsheidsredenen. Dit zorgde ervoor dat er veel op pauze kwam te staan. Ik ben vaak erg ambitieus en om dan ineens van alles on hold te moeten zetten vond ik erg lastig. Miss Amsterdam was een plek waar ik wist dat als ik mee zou doen ik een hele andere kant van mezelf zou ontdekken en zou kunnen vertonen. Dat is erg belangrijk dus kon ik deze kans natuurlijk niet laten schieten. Verder hoop ik ook meer te kunnen doen in de modellen business, dat is iets wat ik altijd heb gewild en dit voelt als een mooi begin van dit avontuur. Ik heb het genoegen hier erg veel te leren van catwalk trainingen tot de beste manieren om jezelf te presenteren, en dat zal ik zeker toepassen op veel dingen die ik ga doen in de toekomst.

Merk je nu al verandering in je leven nu je meedoet met miss Amsterdam 2018?

Mijn familie in Amerika is hier erg enthousiast over om mee te beginnen, missverkiezingen zijn daar namelijk wel een groot ding. Toen bekend werd dat ik een finalist was waren ze super blij en vroegen ze wanneer ze flyers mochten gaan maken. Hier in Nederland zijn ze er natuurlijk veel geaarder en nonchalanter over dus ik vond dat een grappige eerste ervaring. Verder ben ik aangenaam verrast door de toffe vrouwen die hieraan meedoen, we zijn allemaal zo verschillend maar weten het erg goed met elkaar te vinden. Daarbij heb ik het gevoel dat ik meer in touch ben met mijn vrouwelijke kant en dat is ook erg tof om te ervaren.

Hoe zou je jou kledingstijl omschrijven?

Als streetstyle chique denk ik. Je zou mij tegen kunnen komen in een coordinate denim suite die lichtgeel is met een stoere hak eronder. Streetwear maar het zou prima omgetoverd kunnen worden naar een outfit waar ik een presentatie in zou kunnen  Niks mis met een zwart witte outfit. Maar ik vind felle kleuren mij vaak wel sieren. Streetstyle Chique dus.

Wat is je favoriete winkel in de kalverstraat?

De Monki en Dr.Martens!

Wat is jou beautytip voor de kalverstraat shoppers?

Voor elke gelegenheid, gewoon een nieuwe outfit, avond stappen, of de bruiloft van je tante die weer gaat trouwen je kunt in de Kalverstraat letterlijk voor alles wel terecht. De werknemers zijn erg behulpzaam als je er niet uit komt en daarbij haal je er vaak een leuke extra accessoire of outfit aan over.

Tot slot: hoe kunnen we jou volgen op instagram?

@Bettinaeleanor is mijn naam op Instagram.

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// People Pictures

People Picture: Jenn...

We hebben weer een fashionista gespot in de Kalverstraat. En niet zomaar één! Ondanks de regen, zag ...

// People Pictures

People Picture: Tess...

Vanuit de verte zag ik al dat hier een echte fashionista liep. Namelijk Tessa Miserus! ze doet dan ook ...

// People Pictures

People picture: Joyc...

Deze vrolijke dame viel mij vooral op door haar spontane uitstraling! Haar kleding zag er ook nog eens ...