// People Pictures

Miss Amsterdam- Meet Janice Wildenburg

18 mei 2018

Vandaag is het weer zo ver! Jij kan weer kennis maken met een van de missen van de Miss Amsterdam verkiezing. De miss die we vandaag introduceren is Janice! Is zij de winnende kandidaat? Laat het ons vooral weten via onze social media!

Miss Amsterdam- Meet Janice Wildenburg

Zou je iets over jezelf willen vertellen? 

 Janice Wildenburg, 25 jaar en momenteel afstuderend aan de opleiding Communicatie (Reclame, Media & Design).

Waarom heb je je opgegeven voor Miss Amsterdam 2018?

De Amsterdam Missverkiezing is voor mij een unieke kans om Amsterdam te laten zien dat deze Miss een nuchtere, hardwerkende powervrouw is die, niet alleen jonge meiden, maar alle vrouwen wilt inspireren. Ik wil onder andere laten zien dat de vrouw de moeilijke tijden in haar leven heeft kunnen meemaken en nog steeds overeind kan staan.

Merk je nu al verandering in je leven nu je meedoet aan Miss Amsterdam 2018? ; )

Sinds ik meedoe aan de missverkiezing merk ik zeker verandering in mijn leven. Je wordt bijvoorbeeld getraind om als een echte miss te lopen, maar ook hoe je een inspiratiebron kan vormen voor scholieren die bijles volgen (in hun vrije tijd!). Daarnaast zit ik met superleuke meiden in een groep.

Hoe zou je jouw kledingstijl omschrijven?

hangt van mijn mood af: de ene dag kan ik een zeer flamboyante en uitgesproken style hebben, de andere dag urban en streetstyle.

Wat is je favoriete winkel in de Kalverstraat?

 is toch wel Lush; hun heerlijke geuren lokken je snel naar binnen en het personeel werkt er met veel liefde en passie.

Wat is jouw beautytip voor de Kalverstraat shoppers?

We weten allemaal dat een goede nachtrust belangrijk is, dus voor de moeilijke slapers: mijn beautytip is om de ‘sleepy’ bodylotion aan te schaffen bij Lush!  

Tot slot: Hoe kunnen we jou volgen op Instagram?

Om mijn journey als miss finaliste te volgen kunnen jullie mij op mijn instagram account: jnicewild volgen.

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// People Pictures

People Picture: Jenn...

We hebben weer een fashionista gespot in de Kalverstraat. En niet zomaar één! Ondanks de regen, zag ...

// People Pictures

People Picture: Tess...

Vanuit de verte zag ik al dat hier een echte fashionista liep. Namelijk Tessa Miserus! ze doet dan ook ...

// People Pictures

People picture: Joyc...

Deze vrolijke dame viel mij vooral op door haar spontane uitstraling! Haar kleding zag er ook nog eens ...