// People Pictures

Miss Amsterdam- Meet Joan Ellis Westers

18 mei 2018

Vandaag is het weer zo ver! Jij kan weer kennis maken met een van de missen van de Miss Amsterdam verkiezing. De miss die we vandaag introduceren is Joan! Is zij de winnende kandidaat? Laat het ons vooral weten via onze social media!

Miss Amsterdam- Meet Joan Ellis Westers

Zou je iets over jezelf willen vertellen?

Ik ben Joan Ellis Westers. Ik ben 27 jaar en ben een geboren Amsterdamse. Ik heb naast een horeca-opleiding ook een opleiding in Zorg & Beweging gedaan. Hiermee heb ik gewerkt in de zorg en met jonge kinderen. Momenteel werk ik in mijn familiebedrijf Scheltema. Dit is een oud journalisten café/restaurant op de Nieuwezijds Voorburgwal. Op zondag werk ik daarnaast in mijn favoriete sportcafe Le Patron aan de Vijzelgracht, waar mensen onder het genot van een drankje en een goed gesprek kunnen genieten van alle sportwedstrijden die worden uitgezonden.

Waarom heb je je opgegeven voor Miss Amsterdam 2018?

Nadat ik benaderd werd door de organisatie was ik direct enthousiast over deze nieuwe uitdaging. Het is voor mij ver buiten mijn comfort-zone en daardoor een enorm leerzame ervaring.

Merk je nu al verandering in je leven nu je meedoet aan Miss Amsterdam 2018?

Jazeker! Ik merk dat ik op persoonlijk vlak groei door de nieuwe ervaringen die ik op doe dankzij Miss Amsterdam. Daarnaast krijg ik nu al meer aanvragen voor shoots uit hoeken waarvan ik dat niet eerder heb gehad.

Hoe zou je je kledingstijl omschrijven?

Ik zou mijn kledingstijl omschrijven als mijn eigen kledingstijl. Ik mix vaak verschillende fashion trends door elkaar en vind het leuk om daarmee te spelen. Van hip en trendy, naar casual of sjiek. Ik hou van een stoere look!

Wat is je favoriete winkel in de Kalverstraat?

Mijn favoriete winkel in de Kalverstraat is de ZARA!

Wat is je beautytip voor de Kalverstraat shoppers?

Wees zelfverzekerd in wie je bent en wat je aan hebt. Als je je goed voelt en dat uitstraalt zien andere mensen dat ook.

Tot slot: hoe kunnen we je volgen op Instagram?

Op instagram kunnen jullie mij natuurlijk volgen via @joanellisw

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// People Pictures

People Picture: Jenn...

We hebben weer een fashionista gespot in de Kalverstraat. En niet zomaar één! Ondanks de regen, zag ...

// People Pictures

People Picture: Tess...

Vanuit de verte zag ik al dat hier een echte fashionista liep. Namelijk Tessa Miserus! ze doet dan ook ...

// People Pictures

People picture: Joyc...

Deze vrolijke dame viel mij vooral op door haar spontane uitstraling! Haar kleding zag er ook nog eens ...