// People Pictures

Miss Amsterdam- Meet Romy Spaltman

17 mei 2018

Yes! Het is weer tijd voor een nieuw interview met een van de missen van Miss Amsterdam. Vandaag stellen wij Romy Spaltman aan jullie voor. En wat denken jullie van deze Miss? Gaat Romy zondag de verkiezingen winnen? Laat het ons weten op Insta of Facebook!

Miss Amsterdam- Meet Romy Spaltman

Zou je iets over jezelf willen vertellen? 

Ik ben Romy Spaltman, 20 jaar en volg de opleiding Marketing & Communicatie aan het ROC van Amsterdam Zuid-Oost op niveau 4. Ik zit nu in mijn examen jaar en ben van plan om na deze opleiding door te gaan naar het HBO. Ik heb daarnaast 3 banen; wanneer er een festival of voetbal wedstrijd is werk ik als kiosk-medewerkster in de Bijlmer Arena. Daarnaast werk ik ook als Marketing & Communicatie Assistent bij EVE-events en als Marketing & Sales Assistent bij Cookie & Co. Ik woon nu net een ander half jaar in Amsterdam en daarvoor heb ik heel mijn leven in Curacao gewoond. Ik woon nu op mezelf met mijn beste vriendinnetje en mijn ouders wonen nog in Curacao.

Waarom heb je je opgegeven voor Miss Amsterdam 2018?

Omdat het me een enorme uitdaging leek om dat eens mee te maken, om iets voor Amsterdam te betekenen, om een quickstart te maken in de modellenwereld en om aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken.

Merk je nu al verandering in je leven nu je meedoet aan Miss Amsterdam 2018? ; )

Wat ik vooral merk is dat het ontzettend leuk is om naar de miss verkiezing toe te werken. Er komt veel bij kijken en ik merk dat ik graag die focus heb. Ook voel ik me al een stuk zekerder van mezelf. Verder vind ik het heel geruststellend dat alle finalisten onderling heel erg leuk met elkaar omgaan. Ik heb een hekel aan strijd en gekonkel. Het is super om te zien dat we ondanks dat we eigenlijk allemaal willen winnen heel fijn met elkaar omgaan.

Hoe zou je jouw kledingstijl omschrijven?

Ik zou mijn kledingstijl als modern-met-een-edge omschrijven. Ik hou van kleding welke de vrouwelijke vormen mooi, stijlvol en classy laat uitkomen, dus zonder er goedkoop uit te zien.

Wat is je favoriete winkel in de Kalverstraat?

Forever 21, River Island en Douglas

Wat is jouw beautytip voor de Kalverstraat shoppers?

Wat ik als tip zou mee willen geven is om zeker tenminste 1 keer je makeup laat doen door de makeup artists bij Douglas of ICI Paris. Ik heb het een aantal keren laten doen voor belangrijke evenementen en het zag er echt super prachtig uit en je kan er echt op vertrouwen dat ze het goed doen!

Tot slot: Hoe kunnen we jou volgen op Instagram?

Mijn instagram account is: Romyspaltmanh

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// People Pictures

People Picture: Jenn...

We hebben weer een fashionista gespot in de Kalverstraat. En niet zomaar één! Ondanks de regen, zag ...

// People Pictures

People Picture: Tess...

Vanuit de verte zag ik al dat hier een echte fashionista liep. Namelijk Tessa Miserus! ze doet dan ook ...

// People Pictures

People picture: Joyc...

Deze vrolijke dame viel mij vooral op door haar spontane uitstraling! Haar kleding zag er ook nog eens ...