// People Pictures

Miss Amsterdam- Meet Ruby

7 mei 2018

Yes! Het is weer tijd voor een nieuw interview met een van de missen van Miss Amsterdam. Vandaag de eer aan Ruby Chin Fung Chun om zichzelf aan jullie voor te stellen. En wat denken jullie van deze Miss? gaat Ruby de verkiezingen winnen? Laat het ons weten op Insta of Facebook!

Miss Amsterdam- Meet Ruby

Zou je ons iets over jezelf willen vertellen?

Hi, mijn naam is Ruby Chin Fung Chun. Ik ben 24 lentes jong en woonachtig in Amsterdam Zuidoost. Op het moment studeer ik af in de opleiding Toegepaste Psychologie aan Hogeschool van Amsterdam.

Waarom heb je je opgegeven voor Miss Amsterdam 2018?

Miss Amsterdam verkiezing 2018 is op mijn pad gekomen. Ik heb besloten deze kans met beiden handen aan te grijpen omdat een missverkiezing niet alleen draait om het uiterlijk, het innerlijk is ook heel belangrijk. Ik ben mij ervan bewust dat een leuk en representatief karakter belangrijk is. Dit hoop ik over te kunnen brengen aan de jonge vrouw. Als Miss Amsterdam zou ik een voorbeeld kunnen zijn voor jonge vrouwen. Ook kan ik anderen inspireren en motiveren tijdens hun persoonlijke groei. Dit spreekt mij heel erg aan! Daarnaast zal ik als nieuwe Miss Amsterdam dé ambassadrice van onze hoofdstad zijn. Als ras Amsterdammer met een multiculturele achtergrond zal ik daar extra trots op zijn.

Merk je nu al verandering in je leven nu je meedoet aan Miss Amsterdam 2018? 😉

Mensen tonen wel belangstelling en vooral steun. Zowel persoonlijk als via social media, dat doet mij erg goed.

Hoe zou je jouw kledingstijl omschrijven?

Mijn vriendinnen zouden mijn kledingstijl omschrijven als ‘een discobal, met veel glitter, roze, panter printjes en heel veel kleur’. Ik kan ze geen ongelijk geven, ik houd van kleur en printjes en dit op een leuke manier met elkaar te combineren. Maar zeg nu zelf, een zwarte nette blazer of een little black dress mogen absoluut niet in je kledingkast ontbreken!

Wat is je favoriete winkel in de Kalverstraat?

Omdat mijn kledingstijl uitlopend is van colorful casual tot trendy chic, heb ik niet één favoriete winkel in de Kalverstraat. Wél slaag ik altijd bij Zara! Zara heeft alles wat ik zoek, de basic shirts, de hippe en kleurrijke rokjes en jurkjes maar ook de nette blazer met pantalon. Dit allemaal voor een leuk prijsje.

Wat is jouw beautytip voor de Kalverstraat shoppers?

Mijn tip voor de Kalverstraat shoppers: Leer van jezelf houden, lach wat vaker naar jezelf in de spiegel en je zult merken dat alles je dan staat en je je er vooral zelfverzekerd in voelt. Dan kun jij in elke winkel van de Kalverstraat shoppen!

Tot slot: Hoe kunnen we jou volgen op Instagram?

Jullie kunnen mijn Instagram account @roeebss volgen, ik zie graag jullie mooie outfit posts, geshopt in de Kalverstraat, voorbijkomen!

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// People Pictures

People Picture: Jenn...

We hebben weer een fashionista gespot in de Kalverstraat. En niet zomaar één! Ondanks de regen, zag ...

// People Pictures

People Picture: Tess...

Vanuit de verte zag ik al dat hier een echte fashionista liep. Namelijk Tessa Miserus! ze doet dan ook ...

// People Pictures

People picture: Joyc...

Deze vrolijke dame viel mij vooral op door haar spontane uitstraling! Haar kleding zag er ook nog eens ...