// People Pictures

Miss Amsterdam – Meet Stefanie

2 mei 2018

Zoals wij gisteren bekend hebben gemaakt, kun je vanaf nu bijna elke dag kennis maken met een van de meiden die meedoen aan de Miss Amsterdam verkiezing! Vandaag de eer aan Stefanie Doodeman om zichzelf aan jullie voor te stellen. Wat vinden jullie? Is Stefanie dé perfecte Miss Amsterdam? Laat het ons weten op Insta.

Miss Amsterdam – Meet Stefanie

Zou je ons iets over jezelf willen vertellen?

Mijn naam is Stefanie Doodeman, ik ben 24 jaar oud en ik ben Community Manager bij Isobar. Daarnaast werk ik in de groentewinkel van mijn vader en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Waarom heb je je opgegeven voor Miss Amsterdam 2018?

Vorig jaar heb ik meegedaan aan Miss Nederland en ondanks dat ik niet in de finale zat, heb ik daar kunnen zien hoe het is om Miss te zijn en dat sprak me erg aan. Toen Miss Amsterdam op mijn pad kwam was ik meteen enthousiast en doordat ik zo gemotiveerd ben, denk ik dat ik veel te bieden heb als Miss Amsterdam. Ik vind het heel interessant om mijzelf te ontwikkelen tijdens de trainingen die wij met alle finalisten hebben en ik denk ook dat ik hier in de toekomst nog veel aan zal hebben. Ik ben een trotse Amsterdammer en zou dan ook heel graag de stad willen vertegenwoordigen als Miss Amsterdam 2018!

Merk je nu al verandering in je leven nu je meedoet aan Miss Amsterdam 2018? 😉

Ja! Ik let nu veel beter op mijn houding en loop vaker in het dagelijks leven op hakken, haha.

Hoe zou je jouw kledingstijl omschrijven?

Vrouwelijk, ik houd van jurkjes en rokjes, en het moet lekker zitten.

Wat is je favoriete winkel in de Kalverstraat?

De Bershka

Wat is jouw beautytip voor de Kalverstraat shoppers?

Ik vind wimperserum echt een uitvinding voor lange, natuurlijke wimpers. En je kunt bij sommige winkels je oude kleding inleveren voor korting, zoals bij de H&M. Handig om weer ruimte in je kast te creëren, zodat je nog meer kunt shoppen én je bent goed bezig met recyclen!

Tot slot: Hoe kunnen we jou volgen op Instagram?

@stefanieddm. Het lijkt mij leuk als jullie mij gaan volgen tijdens al mijn Miss Amsterdam avonturen ?

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// People Pictures

People Picture: Jenn...

We hebben weer een fashionista gespot in de Kalverstraat. En niet zomaar één! Ondanks de regen, zag ...

// People Pictures

People Picture: Tess...

Vanuit de verte zag ik al dat hier een echte fashionista liep. Namelijk Tessa Miserus! ze doet dan ook ...

// People Pictures

People picture: Joyc...

Deze vrolijke dame viel mij vooral op door haar spontane uitstraling! Haar kleding zag er ook nog eens ...