// People Pictures

Miss Amsterdam- Meet Valentina Geukes Foppen

15 mei 2018

Vandaag is het weer zo ver! Jij kan weer kennis maken met een van de missen van de Miss Amsterdam verkiezing. De miss die we vandaag introduceren is Valentina! Is zij de winnende kandidaat? Laat het ons vooral weten via onze social media!

Miss Amsterdam- Meet Valentina Geukes Foppen

Zou je iets over jezelf willen vertellen? 

Ik ben Valentina Geukes Foppen en ik ben 17 jaar. De jongste van alle finalisten. Ik ben nog bezig met het halen van mijn HAVO diploma op de middelbare school. Naast school, basketbal ik 3 keer per week en ga ik regelmatig naar de sportschool. Verder ben ik ook bijna elke dag te vinden bij mijn 2 paarden. Qua werk geef ik een aantal keer per week basketbal training aan kinderen van 4 tot 12 jaar.

Waarom heb je je opgegeven voor Miss Amsterdam 2018?

Ik werd benaderd door Veerle van Isveldt, zij was second runner-up geworden in 2016. In het begin wist ik niet zeker of een Miss verkiezing wel wat voor mij zou zijn. Daarom ben ik naar veel informatie gaan zoeken om te kijken hoe dit ongeveer zou gaan verlopen. Ik kwam er bijvoorbeeld achter dat er geen bikini ronde is en dat het meer karakter gericht is dan uiterlijk gericht. Ik ben daarna een beetje rond gaan vragen bij mijn vrienden, en ze vonden allemaal dat ik gewoon mee moest doen dus ik heb toen de knoop doorgehakt and here I am!

Merk je nu al verandering in je leven nu je meedoet aan Miss Amsterdam 2018? ; )

Aangezien wij nog geen maand bezig zijn met Miss Amsterdam, merk ik nog niet super veel verschil behalve dat er vaak mensen naar mij toekomen om te vragen wat Miss Amsterdam nou precies is en wat wij allemaal moeten doen. Mensen vinden dit erg interessant. Ik denk dat dat komt omdat Miss verkiezingen niet zo bekend zijn in Amsterdam zoals in bijvoorbeeld Amerika.

Hoe zou je jouw kledingstijl omschrijven?

Mijn kledingstijl is meestal erg casual, vooral naar school draag ik wat makkelijk en comfortabel zit. Een trui en een broek is meestal meer dan voldoende. Je ziet mij doordeweeks ook eigenlijk nooit met make-up. In het weekend daarintegen haal ik mijn leukste kleding uit de kast en neem ik de tijd om mij op te maken wanneer ik een feestje heb of uitga.

Wat is je favoriete winkel in de Kalverstraat?

Mijn favoriete winkel is uiteraard de Monki! Ik kom hier denk ik al sinds 2013. Ik vind het een geweldige winkel met een frisse uitstraling. De maten vallen goed en je hebt van alles wat. Zelfs mijn moeder vindt hier ook leuke kleren als ze met mij mee gaat shoppen. Ook zijn het echt betaalbare kledingstukken. Deze winkel is het zeker de moeite waard om even langs te gaan.

Wat is jouw beautytip voor de Kalverstraat shoppers?

Mijn beautytip is denk ik alleen voor de mensen met krullend haar. Vroeger als ik uit de douche kwam deed ik al mijn haar producten snel achter elkaar in, wel de LCO-methode (leave-in, cream and oil). Juist omdat ik het zo snel deed voelde mijn haar heel droog en stroef en had ik gelijk weer klitten. Tot een keer dat ik even afgeleid was nadat ik mijn leave-in conditioner had aangebracht kwam ik weer terug de badkamer in en mijn haar was veel soepeler en ik had geen klitten meer. Geef je haar dus even de tijd om je leave-conditioner in te laten trekken. Mijn haar voelt stukken beter en het droogt ook een stuk sneller waardoor ik ook minder lang hoef te föhnen.

Tot slot: Hoe kunnen we jou volgen op Instagram?

Op instagram heet ik @valentinagf_

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// People Pictures

People Picture: Jenn...

We hebben weer een fashionista gespot in de Kalverstraat. En niet zomaar één! Ondanks de regen, zag ...

// People Pictures

People Picture: Tess...

Vanuit de verte zag ik al dat hier een echte fashionista liep. Namelijk Tessa Miserus! ze doet dan ook ...

// People Pictures

People picture: Joyc...

Deze vrolijke dame viel mij vooral op door haar spontane uitstraling! Haar kleding zag er ook nog eens ...