// People Pictures

People Pictures: Fleur Chattillon

4 juni 2018

Meet Fleur Chattillon! En hoe mooi is haar naam.. Chattillon klinkt als een heerlijke wijn, vind je niet?! Goed, het gaat natuurlijk om haar leuke outfit! Ik kwam Fleur al op de vroege ochtend tegen en zij viel mij op door de vrolijke gele touch in haar outfit. Zij maakte haar outfit pas echt interessant door de witte top met subtiele zwarte stippen. Ik vroeg Fleur onder andere naar haar favo winkels in de Kalverstraat en waarom zij door de Kalverstraat liep.

People Pictures: Fleur Chattillon

Naam: Fleur Chattillon

Waar kom je vandaan: Alkmaar

Werk: Verkoopmedewerkster bij Only

 Wat zijn jouw favo winkels in de kalverstraat?

Pull&Bear, Bershka en Costes

Waarom ben jij fan van die winkels?

Pull&Bear en Bershka zijn alle twee winkels die lekker goedkoop zijn, maar wel altijd de laatste trends aan kleding hebben. Ik hou niet van basic en vind daar altijd wel leuke shirts of opvallende broeken. Costes vind ik heel fijn omdat de kleding van goede kwaliteit is en erg stijlvol.

Wat is de reden dat je vandaag in de kalverstraat bent?

Ik was onderweg naar mijn stage bij 0930 Creative Agency die in Amsterdam zit.

Hoe omschrijf jij jouw stijl en wat is je favo kleding item/stuk?

Je zou mijn stijl het beste kunnen omschrijven als casual hipster. Ik draag vaak basic items die ik graag combineer met iets geks of opvallends. Zoals een aparte print op mijn shirt of broek of opvallende kleuren zoals gele schoenen.

Tegen wie kijk je op? Qua fashion icoon?

Linda Tol en verder volg ik heel veel winkels zoals de Urban Outfitters en ik volg voguemagazine voor inspiratie.

Hoe kunnen wij jou vinden op Instagram? 

@fleur.chattillon

Bedankt Fleur!

Liefs, Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// People Pictures

People Picture: Jenn...

We hebben weer een fashionista gespot in de Kalverstraat. En niet zomaar één! Ondanks de regen, zag ...

// People Pictures

People Picture: Tess...

Vanuit de verte zag ik al dat hier een echte fashionista liep. Namelijk Tessa Miserus! ze doet dan ook ...

// People Pictures

People picture: Joyc...

Deze vrolijke dame viel mij vooral op door haar spontane uitstraling! Haar kleding zag er ook nog eens ...