// People Pictures

People Picture: Jennifer Laloli

29 oktober 2019

We hebben weer een fashionista gespot in de Kalverstraat. En niet zomaar één! Ondanks de regen, zag ze er op en top uit. Dit is Jennifer Laloli. Ze is leerkracht, influencer op Instagram en heeft ook nog eens haar eigen blog. Dat ze influencer is en artikels schrijft over fashion is dan ook overduidelijk te zien aan haar ontzettend leuke outift!

People Picture: Jennifer Laloli

Naam: Jennifer Laloli

Leeftijd: 26 jaar

Waar kom je vandaan: Purmerend

Werk/studie: Leerkracht

Wat zijn jouw favo winkels in de Kalverstraat?
Costes en de wat grotere winkels, zoals: ZARA, H&M en Bershka!

Waarom ben jij fan van die winkel?
Zij hebben onwijs leuke kleding. Laatste trends en het is betaalbaar. Ik kom daar graag.

Wat is de reden dat je vandaag in de Kalverstraat bent?
Even kort shoppen en daarna lekker aan een brunch. Altijd fijn als je tijd over hebt om nog de winkels in te duiken. Zeker als het weer iets minder is.

Hoe omschrijf jij jouw stijl en wat is je favo kleding item/stuk?
Hmm, lastig. Ik denk vrouwelijk. Maar heb een hele diverse stijl. Soms kan ik casual en stoer kleden, maar trek ook graag iets chiquers aan met mooie hakken. Het is maar net hoe mijn mood is en waar ik naar toe ga! Ik vind het altijd wel leuk om er de tijd voor te nemen. Mijn favoriete item is toch wel mijn leren jack. Hij is lekker stoer en je kan hem overal bij stylen!

Tegen wie kijk je op? Qua fashion icoon?
Hmm…ik heb niet echt een stijlicoon. Ik vind het wel leuk om fashion inspiratie op te doen op Instagram. Romy D’Fonseca is bijvoorbeeld echt leuk! Ik zou haar stijl niet dragen, maar ik vind haar creativiteit wel ontzettend tof!

Hoe kunnen wij jou vinden op Instagram?
Ik ben te vinden op @justbyjennifer

Bedankt Jennifer, succes met shoppen en heel veel plezier bij de brunch!

X Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// People Pictures

People Picture: Tess...

Vanuit de verte zag ik al dat hier een echte fashionista liep. Namelijk Tessa Miserus! ze doet dan ook ...

// People Pictures

People picture: Joyc...

Deze vrolijke dame viel mij vooral op door haar spontane uitstraling! Haar kleding zag er ook nog eens ...

// People Pictures

People Picture: Nelk...

Hoe leuk zien deze meiden eruit! Ik spotte deze meiden in de Kalverstraat tijdens hun zoektocht naar ...